dewandahlia

27 February 2010

lari dari kebiasaan

Sesekali lari dari kebiasaan rutin harian memang menyeronokkan..nak-nak bila lari dari kebiasaan itu bersama-sama dengan ahli keluarga..teman-teman dan yang istimewanya bersama dengan yang tersayang..oh..lari dari kebiasaan bermaksud CUTI..

Jarang aku lari dari kebiasaan..walaupun cuti sekolah..kebiasaan aku akan berada di kedai melunaskan kewajipan kepada ibu bapa..tapi kali ini..aku lari dari kebiasaan bersama dengan teman-teman..

*Azlina*Siti Intan Liyana*Rosmaizam*Aainaa
*Nurul Aishah*Artika*Maryam*

Tema perjumpaan kami kali ini ialah CacaMarba..jadi tiada tentatif program..hanya jalan..bergambar..jalan..bergambar..jalan..bergambar..dan jalan..bergambar lagi...aku masih menantikan gambar-gambar dari teman..hanya ini antara ratusan keping yang ada dalam simpanan aku...


Aku sangat bangga berkawan dengan mereka..sebabnya..kisah kehidupan kami sangat-sangat berbeza..begitu begini..macam itu..macam ini..lain-lain..titik persamaan hanyalah kami menetap di Kolej Tun Perak,UPM..dan kami berkawan..sampai bila-bila..(",)

 Moga-moga aku berkesempatan berjumpa dengan teman-teman dari Sek.Keb.Batu Berendam..SMK Munshi Abdullah..Sek.Men.Sains.Muar..Kolej Matrikulasi Melaka..DPLI Universiti Sains Malaysia..

*Dahlia sayang kalian*

~salam sayang~4 comments:

 1. ngeeeeeeeeeee....sangat seronok..mungkin next time kite leh g tambun..ke kite ke pulau2...mesti best

  ReplyDelete
 2. paling menarik cadangan itu..tapi tukar temalah..bukan cacamarba lagi..itu paling kena rancang dengan teliti..dan jangan lupakan sesiapa pun yang telah menampal kita dalam hatinya..kekekek..

  ReplyDelete
 3. ye..sgt seronok perasaan ditampal tersebut wahai dahlia..

  -rock-

  ReplyDelete
 4. aku juga gumbira.trima kaseh d atas makanan yg lazat.

  kawan akn tetap tertampal d hati smpi bila bila.hee

  ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meluangkan masa..